World Marketing Summit 2025 ile pazarlamanın kalbi İstanbul’da atacak!

İnovasyon Çağında Pazarlama: World Marketing Summit 2025

“İnovasyon Çağında Pazarlama” temasıyla düzenlenen World Marketing Summit 2025, ulusal ve uluslararası arenadan sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirerek pazarlama dünyasının geleceğini şekillendiren trendleri tartışacak. Yapay zeka, sürdürülebilirlik, yeşil pazarlama ve yeni nesil pazarlama çözümleri gibi sektöre yön veren konular bu zirvede ele alınacak.

Zirve kapsamında Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Yılın En Başarılı” marka ve şirketlerinin belirleneceği ve dünya çapında saygınlığı simgeleyen “Kotler Awards Pazarlama Ödülleri” sahiplerini bulacak.

Dünyaca Ünlü Konuşmacılar ve Alanında Uzman Panelistler

World Marketing Summit Zirvesi konuşmacıları arasında Davranışsal Pazarlama Stratejisti ve Marka Uzmanı Mr. Roger Hurni, World Design Organization Başkanı Mr. Thomas Garvey, Nöropazarlama Stratejisti ve Pazarlama Fütürüsti Mr. Roger Dooley, Kriz ve Risk İletişimi Danışmanı Mr. Timothy Coombs, Sürdürülebilir Pazarlama Yönetimi Danışmanı Prof. Dr. Marc Oliver Oprensik gibi değerli isimler bulunuyor. Bu uzmanlar, bilgi ve tecrübelerini zirve katılımcılarıyla paylaşacak.

Markalaşma sürecinde ve pazarlama faaliyetlerinde daha etkin adımlar atmak isteyen şirketler ve markalar için harika bir eğitim ve öğrenme fırsatı sunan zirvenin biletleri www.kotlerimpactturkiye.org/world-marketing-summit-2025/#bilet-al-wms sayfasından temin edilebilir.

Genç Kotler Ödülleri ile Türk Telekom Ana Sponsorluğunda Geleceğin Pazarlama Yıldızları Destekleniyor

Kotler Awards çatısı altında yer alan ve Türk Telekom ana sponsorluğunda düzenlenen Genç Kotler Ödülleri, pazarlama alanında yenilikçi ve etkileyici projeler geliştiren üniversite lisans öğrencilerini destekliyor. Genç Kotler Ödülleri’ne çeşitli fakültelerden lisans öğrencileri başvuruda bulunabilirler.

Türk Telekom ana sponsorluğunda verilen bu prestijli ödül, sponsor firmanın belirlediği kriterler doğrultusunda değerlendirilecek ve en etkileyici proje jüri tarafından ödüllendirilecektir.

World Marketing Summit 2025’in Detaylı Programı:

  1. 09.00 – 09.30: Açılış Konuşmaları
    • Ayşenur Aydın Gümrükcü, Buz Ajans – Ajans Başkanı
    • Sadia Kibria, Kotler Impact & WMS Grup CEO’su
  2. 09.30 – 10.00: Keynote Konuşması: Roger Hurni – Davranışsal Pazarlama ve Değişen Tüketici Davranışları
  3. 10.00 – 11.00: Panel 1 – Yapay Zeka ve Pazarlama
    • Moderatör: Şule Güner, Yapay Zeka ve Robotik Yazarı
    • Panelistler:
      1. Prof. Dr. Marc Oliver Opresnik, Pazarlama Profesörü
      2. Doç. Dr. Şebnem Özdemir, İstinye Üniversitesi AI Araştırmacısı
      3. Ömer Wilson, Yapay Zeka, Teknoloji Konuşmacısı
  4. 11.00 – 11.30: Kahve Molası
  5. 11.30 – 12.00: Keynote Konuşması: Timothy Coombs – Kriz İletişimi Yönetimi ve Sürdürülebilirlik
  6. 12.00 – 13.00: Panel 2 – Yeşil Pazarlama: Pazarlamada Sürdürülebilirlik
    • Moderatör: Esra Baykal, Marka Danışmanı
    • Panelistler:
      1. Thomas Garvey, WDO ( World Design Organization ) Başkanı
      2. Ülkü Yüksel, Visa Türkiye Pazarlama Başkanı
      3. Dr. İdris Onay, Benetton Türkiye Genel Müdürü
      4. Dr. Necip Özçer, LCWaikiki Yönetim Kurulu Üyesi
  7. 13.00 – 14.30: Öğle Yemeği
  8. 14.30 – 15.00: Keynote Konuşması: Roger Dooley, Nöropazarlama
  9. 15.00 – 16.00: Panel 3 – Pazarlamada Yeni Nesil Çözümler
    • Moderatör: Neslihan Olcay, IAB İnteraktif Reklamcılık Derneği CEO’su
    • Panelistler:
      1. E. Sertaç Ersayın, Yekon ( Yaratıcı Endüstriler Konseyi Derneği ) Başkanı
      2. Zeynep Bortaçina Yener, Publicis Groupe Turkey Strategy Lead & Reklamcılık Vakfı Başkanı
      3. Kerem Ayırtman, Communications Partners CEO’su
  10. 16.00 – 16.30: Kahve Molası
  11. 16.30 – 18.00: “Kotler Awards Pazarlama Ödülleri” Ödül Töreni

Related Posts

Zirai don 7 milyon ton ürünü vurdu; etkisi gelecek yılı da saracak

“Üreticilerin desteklenmesi, hem gıda fiyatlarını kontrol altında tutmak hem de üretici kaybını önlemek açısından kritik”

Ömer Koç verdiği sözü tuttu, istifasını açıkladı

TOFAŞ, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Ömer Koç’un istifa ettiğini duyurdu. Şirket, nisan ayında yapılan Stellantis-TOFAŞ birleşmesi kapsamında Rekabet Kurumu’na verdiği taahhütte Ford Otosan ve TOFAŞ şirketlerinin yönetim kurulunda aynı anda Koç Ailesi mensuplarından bir üye bulunmayacağının sözünü vermişti.

Merkez Bankası haftalık rezerv verileri açıklandı: Türkiye’nin toplam altın ve döviz rezervi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, 5 Haziran haftasında bir önceki haftaya göre 2 milyar 689 milyon dolar artışla 155 milyar 879 milyon dolara çıktı. Peki Türkiye’nin altın ve dolar rezerv miktarları ne kadar? İşte Türkiye’nin rezervi hakkında yapılan açıklamalar.

Orta Doğu gerilimi New York borsasını vurdu: Petrol ve altın yükselişte! (13 Haziran 2025)

Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,9 azalarak 42.579,48 puana indi. S&P 500 endeksi yüzde 0,74 azalışla 6.000,56 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 1,08 kayıpla 19,450,93 puana geriledi. İsrail’in İran’a yönelik saldırısı yatırımcıların risk iştahını …

Bakanlık açıkladı: Yabancı turist sayısı nisanda rekor kırdı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, geçen yıl nisan ayında yüzde 39,74 olan tesis doluluk oranını bu yıl yüzde 41,12’ye çıktığını ve yabancı turist sayısında rekor kırıldığını duyurdu.

Mahfi Eğilmez üç siyasetçiyi işaret etti: ‘Onlar iş başındaysa sepetinizde altın olsun’

Ekonomist Mahfi Eğilmez, İsrail’in İran’a düzenlediği askeri operasyonun ardından altın fiyatlarındaki yükselişe dikkat çekerek, “Sepetinizde sigorta olarak biraz altın bulunmasında yarar var” değerlendirmesinde bulundu.