Sarıyer’de motosikletle otopark taradılar

Baltalimanı’nda Otoparka Silahlı Saldırı!

Olay, 2 Temmuz Çarşamba günü saat 01.00 sıralarında Baltalimanı’nda meydana geldi. Gece saatlerinde motosikletle olay yerine gelen 2 şüpheli, caddede bulunan otoparka silahlı saldırı düzenledi. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçarken, olay güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekibi, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi ve incelemede otoparka 2 kurşun isabet ettiği belirlendi. Olayla ilgili işyeri sahibi Niyazi K. (70), herhangi bir düşmanının olmadığını ve önceden herhangi bir tehdit almadığını söyledi.

POLİS ŞÜPHELİLERİ YAKALADI!

Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlatarak güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Motosikletin geliş ve gidiş istikametindeki kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini belirledi. Operasyon sonucunda saldırıyı gerçekleştiren 2 şüpheli gözaltına alınırken, olayın haraç meselesinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Related Posts

HÜDA PAR’dan AKP’ye tepki: Artık liderlik yapın

İslami Dayanışma Platformu, İstanbul’da Gazze için yürüdü. Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR’ın yayın organı olan Doğru Haber gazetesi, “Ya liderlik yapın ya da halklara yol verin” manşetiyle AKP iktidarına mesaj verdi.

Kayseri’de otomobiller çarpıştı: 7 yaralı

Kayseri’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Şişme simit ve paletlerle bir ülkeden diğerine yüzerken kurtarıldı

Fas’tan İspanya’ya bir şişme simit ve paletle geçmeye çalışan genç bir göçmen, İspanyol sahilinde seyreden bir ailenin yatı tarafından fark edilerek kurtarıldı. Tesadüfen kaydedilen kurtarma anı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kilit hükümlü Maxwell, Epstein skandalında 100 ismi ifşa etti

Epstein’in cinsel ticaret skandalı davasında, eski kız arkadaşı Maxwell, “kurbanlara karşı suç işlemiş olabilecek” diğer kişilerin isimlerini açıkladı.

Bolu’da kümeste çıkan yangın ormana sıçradı

Bolu’da atıl haldeki bir kümeste başlayan ve ormana sıçrayan yangın söndürüldü.

Ümit Özdağ-Sabah polemiği… Konu: MOSSAD

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, “Darbe çetesi öfkeli” başlıklı köşe yazısında Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a seslenerek, “MOSSAD’cı Özdağ, sen de cevap ver bakalım…” ifadelerini kullandı. Bu cümlelere karşı Özdağ, sosyal medya hesabından yanıt verdi.