Kayseri Talas’a yatırım fırsatı

Kayseri Talas’ta Yatırım Fırsatı: Akçakaya ve Endürlük Mahallelerinde Villa Parselleri İhalesi

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Talas’ın Akçakaya ve Endürlük mahallelerinde düzenlenecek olan ihaleyle 33 parça villa parseli sahiplerini bulacak. Bu parselin elde edilecek geliri, belediyenin yeni yatırımlarında kullanılacak.

Akçakaya Mahallesi’nde bulunan ilk 25 villa parseli, Ali Dağı’na nazır site yapımı için uygun olan Talas Belediyesi’ne ait arazide satılacak.

Aynı şekilde, Endürlük Mahallesi’nde de Ali Dağı manzaralı 8 villa parseli daha satışa sunulacak.

Her iki bölgedeki taşınmazlar için 36 aya varan taksit imkanı sunulacak olan ihaleler, Talas Belediyesi Meclis Salonu’nda yarın saat 15.00’te gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için ihale ile ilgilenenler, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 0352 437 00 54/2420, 2421 ve 2422 numaralı telefonlarından bilgi alabilirler.

İhaleye katılmak isteyenler, ihale şartnamelerini yine aynı birimden temin edebilirler.

Related Posts

Mahfi Eğilmez: Üç önemli güncel göstergenin analizi

Mahfi Eğilmez: Üç önemli güncel göstergenin analizi

Türk malı imajını tehlikeye sokacak gelişme: Bakanlığın uyarıları da işe yaramadı

Tarım Orman Bakanlığı, AB’ye ihraç edilen kuru incirlerde aflatoksin ve okratoksin-A uygunsuzlukları sebebiyle Türkiye’ye yönelik RASFF tarafından (Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi) yapılan bildirimlerde artış olduğuna dikkat çekti. Bakanlık, ihracatçılara gönderdiği yazıda alınan önlemlerin sahada tam anlamıyla uygulanmadığını gösterdiğini bildirdi.

Araç sahipleri dikkat! Sigortada yeni dönem bugün başladı

Milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiren araç sigortalarında önemli değişiklik bugün itibarıyla hayata geçti. Kaza sonrası ağır hasar gören araçlar perte çıkarılıyor ve sigorta şirketi bu masrafı karşılıyordu. Bundan böyle araçları perte çıkarmak daha da zorlaşacak. İşte detaylar…

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi yükseldi

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) yıllık %38,16 arttı, aylık %2,37 arttı.

Türkiye’nin merkezinde olduğu Orta Koridor’un 75 milyar dolarlık ticaret hacmi var

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin merkezinde olduğu Orta Koridor’la ilgili yıllık 75 milyar dolarlık ticaret hacminin olduğunu söyledi.

Sektör temsilcileri İstanbul’a yapılacak kiralık sosyal konut hamlesini değerlendirdi

İstanbul’da hayata geçirileceği açıklanan kiralık sosyal konut projelerinin kira fiyatlarını dengeleyeceğini belirten sektör temsilcileri, bu adımın son derece yerinde olduğunu bildirdi.