Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili’nde Kabe’de İnanç Dolu Anlar Yaşandı

Miraç Kandili dolayısıyla Müslümanlar tarafından kutsal sayılan Kabe’de büyük bir ibadet yoğunluğu yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu manevi gecenin huzurunu ve bereketini Kabe’de hissetmek için bir araya geldi. Mescid-i Haram çevresinde yoğun bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını etmek için tavaf ettiler.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek adına büyük çaba sarf ettiler. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin getirdiği huzur ve bereketle dolan Müslümanlar, özel gecelerini en iyi şekilde geçirdiler.

Yoğunluğun hissedildiği Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuğa çıkmanın yanı sıra samimi dualarını Allah’a yönelttiler. Kabe’nin sükunet dolu atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Çekya’da şebeke çöktü, ülke kilitlendi

Çekya’da yüksek gerilim hattının çökmesiyle ülke karanlığa gömüldü. Prag dâhil birçok kentte metro durdu, fabrikalar kapandı, hastaneler jeneratöre geçti. Hükümet ulusal acil durum ilan etti, yüz binlerce kişi elektriksiz kaldı.

CHP’li belediyelere yeni operasyon: Adana BŞB Başkanı Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere hakkında gözaltı kararı!

CHP’li belediyelere yeni operasyon: Adana BŞB Başkanı Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere hakkında gözaltı kararı!

Öğretmenler ne istiyor

Yaşadıkları sorunları çözüm bekleyen öğretmenler seslerini meydanlardan duyurmaya çalışıyor: Adil kontenjan, ek atama istiyoruz, hayallerimizi yıkmayın.

ABD Başkanı Trump, “vergi indirimi” tasarısını imzaladı: Muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Trump “Bu yasa tasarısı muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek ve ülkeyi ayakta tutan çalışkan vatandaşları ayağa kaldıracak” diye konuştu.

Mezuniyet töreninde diplomasını yırtmıştı: Doruk Dörücü serbest

Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet töreninde diplomasını yırtan CHP Gençlik Kolları üyesi Doruk Dörücü adliyeye sevk edildi. Doruk Dörücü serbest bırakıldı.

Son Dakika… İnan Kıraç davasında yeni gelişme

Son Dakika Haberi… İş insanı İnan Kıraç’ın (87), Emine Alangoya (75) ile yaptığı evliliğin iptali istemiyle kızının mahkemeye başvurduğu davanın duruşması 18 Temmuz’a ertelendi.