İzmir’de Başkan Eşki, çalışmaları yerinde inceledi

İzmir Belediye Başkanı Eşki’den Mahallede Yapılan Çalışmalar Hakkında Açıklama

İzmir Belediye Başkanı Eşki, Atatürk Mahallesi’nde son bir ay içinde altı sokakta asfalt serim çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, toplamda 2 binden fazla metre asfalt döküldüğünü belirtti. Eşki, “Mahallemizde programda olan iki sokak daha var. Bu bölgeler tamamlandığında yol sorunu ortadan kalkmış olacak.” dedi.

Halı Saha ve Park Alanı Yenileniyor

Mahalle sakinlerinin yoğun talepleri doğrultusunda halı saha ve park düzenlemelerinin gerçekleştirileceğini dile getiren Başkan Eşki, 909. Sokak’taki halı sahanın zemininin, tellerinin ve soyunma odalarının yenileneceğini açıkladı. Ayrıca, parktaki bank sayısının artırılacağını ve vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir büfe açılacağını belirterek, “Park alanı çok daha güzel bir hale getirilecek.” şeklinde konuştu.

Yaşanabilir Bir Bornova İçin Çalışmalar Devam Edecek

Başkan Eşki, Bornova’da güvenli ve konforlu ulaşımın yanı sıra yaşanabilir sosyal alanlar oluşturmak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini vurgulayarak, “Halkımızın beklentileri doğrultusunda ilçemizi daha modern ve konforlu hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Related Posts

Trevi Çeşmesi’nde Gazze Destek Gösterisi

Roma’da Trevi Çeşmesi’nin ışıkları Gazze’nin durumu için 1 saatliğine söndürüldü.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Egemen eşitliğimiz kabul edilmeden müzakere sürecine geçilmeyecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in ev sahipliğinde, Kıbrıs konusunda New York’ta yapılan 5+1 formatındaki toplantıya katıldı. Tatar, “Eşit uluslararası statümüzün teyidi olmadan müzakerelerin başlamayacağını defalarca anlattık.” ifadelerini kullandı.

Marmaris’te Latin Amerika Buluşması

Marmaris’te, Latin Amerika ülkeleri diplomatlarıyla dostluk ve işbirliği etkinliği düzenlendi.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde geri dönüşüm atölyelerinde etkinlik yaptı, geri dönüşüm makinesine pet şişe ve metal kutu attı.

Çocuklara Eziyet İddiası: Üvey Ağabeyler Suçlanıyor

Diyarbakır’da 4 çocuğa üvey ağabeyleri tarafından eziyet yapıldığı iddia edildi. Baro suç duyurusunda bulundu.

Çocuk Mahsur Kaldı, Kurtarıldı

Çorlu’da 9 aylık bebek aracında mahsur kaldı, çilingirle kurtarıldı, durumu iyi.