Hem kaliteli hem hesaplı: Vatandaşlar büyük ilgi gösterdi!

İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı’nda Yüzlerce Ürün Ziyaretçilerle Buluştu

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu’nun düzenlediği, kentte ilki gerçekleşen İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Fuarda, Türkiye genelindeki 62 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü tarafından üretilen yüzlerce ürün, ziyaretçilerle buluştu.

Fuar kapsamında sunulan ürünler arasında gıda, tekstil, porselen, seramik, ahşap ve deri ürünler gibi geniş bir yelpaze yer alıyor. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlerin sergilendiği fuarda, hükümlü ve tutukluların ürettiği ürünlerin beğeni topladığı gözlemleniyor.

Fuarda dikkat çeken ürünler arasında yöresel lezzetler ve hediyelik eşyalar ön plana çıkıyor. Kahramanmaraş’tan kesme dondurma, Adana’dan acılı şalgam, Gaziantep’ten fıstıklı baklava, Tokat’tan salamura yaprak, Kütahya’dan el yapımı porselenler ve Konya Ereğli’den geleneksel kilimler, ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Fuar, 28 Mayıs tarihine kadar Cumhuriyet Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Ziyaretçilerin memnuniyeti ise oldukça yüksek. Aybüke Özüker, fuardan aldığı Adana dürüm ve şalgamın lezzetinden ve fiyatlarının uygunluğundan övgüyle bahsederek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. Nursena Dağ da fuardaki ürünlerin lezzetli ve fiyatlarının uygun olduğunu vurgulayarak memnuniyetini dile getirdi.

Fuara katılan ziyaretçilerin ortamdan ve ürünlerden oldukça memnun kaldığı belirtiliyor. Kamile Coşkun, Kırıkkale’de bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden mutlu olduğunu ifade ederken, Elif Batman fuardaki ürünleri beğendiğini ve kebap ile dondurmanın lezzetinden bahsetti. Fuarın düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkürleri ileten Semih Yağlı ve Emir Yağlı da fuarda yer alan ürünlerden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Fuara katılan ziyaretçiler arasında bulunan Naz Batman ise ailesiyle birlikte geldiği fuardan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, organizasyonun kendisini memnun ettiğini söyledi.

Related Posts

Çiftçinin enflasyonunda rekor yükseliş

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 Haziran ayına ilişkin Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım-ÜFE) verilerini açıkladı. Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 50,31 arttı, aylık yüzde 18,82 arttı. Böylece çiftçinin enflasyonunda rekor yükseliş görüldü.

12 ilde 111 arsa satışa çıkıyor: Çankaya’daki dev arsanın fiyatı da açıklandı

İller Bankası, Türkiye genelinde 12 ilde toplam 111 farklı arsayı satışa çıkarıyor. En çok dikkati ise Ankara Çankaya’daki 40 bin 960 metrekarelik arsa çekti.

Borsa İstanbul operasyonunda 8 gözaltı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Borsa İstanbulSavcılığın başlattığı soruşturmada, Borsa İstanbul’da Atlantis Yatırım Holding hissesinde manipülasyon yapıldığı iddiası üzerine harekete geçen ekipler 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Konuya ilişkin …

Ehliyetini hâlâ yenilemeyenler dikkat: 15 TL yerine 7 bin liraya çıkacak

Eski tip ehliyet kullanan 3,2 milyon kişi için kritik tarih yaklaşıyor. 1 Ağustos 2025 itibarıyla eski sürücü belgeleri geçersiz olacak. 31 Temmuz’a kadar sadece 15 TL olan yenileme işlemi, bu tarihten sonra 7 bin 438 TL’ye çıkacak.

TCMB açıkladı: Petroldeki yükseliş enflasyon tahminini yükseltiyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) blog sayfasında ham petrol fiyatlarında gerçekleşebilecek artışların Türkiye ekonomisi özelinde enflasyon ve cari denge üzerindeki tahmini etkileri açıkladı.

Bakan Şimşek, Londra’da: Türk lirasındaki oynaklık ciddi biçimde azaldı, Türkiye’nin büyüme potansiyeli yüksek

Şimşek, yatırımcı görüşmelerinde Türkiye’nin dezenflasyon sürecine ve büyüme potansiyeline dikkat çekti