Galatasaray, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdürdü!

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde topla ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, hücum çalışmasıyla sona erdi.

Galatasaray, yarın saat 17.30’da yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Related Posts

Aşırı sıcaklığa direnen süper metal geliştirildi

Güney Koreli bilim insanları, eksi 196 ile 600 derece arasında gücünü koruyabilen yeni nesil bir alaşım üretti.

Ağrı ve Muğla’da operasyon: 433 kaçak göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı ve Muğla’da düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü ile 433 kaçak göçmenin yakalandığını duyurdu.

Otoyolda 9 araç kaza yaptı: 2 kişi yaralandı

Ankara – Niğde Otoyolu’nda dolu yağışı nedeniyle 6 farklı noktada 9 aracın karışığı kaza meydana geldi.

Kandilli’den İstanbul depremi raporu: “Artçılar 15-20 kilometrelik bir alanda yoğunlaştı”

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, İstanbul’da meydana gelen depremin ardından yayımladığı raporda, 445 artçı sarsıntının kaydedildiğini belirtti. Ayrıca raporda, artçıların 15-20 kilometrelik bir alanda yoğunlaştığı vurgulandı.

Pakistan-Hindistan sınırında tansiyon artıyor

Keşmir’de 26 kişinin öldüğü saldırının ardından Hindistan ve Pakistan arasında gerilim artıyor. Son olarak iki ülke askerlerinin karşılıklı olarak ateş açtığı rapor edildi.

İran-ABD müzakerelerinin 3’üncü turu Umman’da başladı

İran ve ABD arasındaki nükleer görüşmelerinin üçüncü turunun arabulucu ülke Umman’ın başkenti Maskat’ta başladığı açıklandı.