Devrilen kömür sobasından çıkan yangında ev alev alev yandı

Edirne’de Kömür Sobasından Çıkan Yangın Evde Hasara Neden Oldu

Edirne’de yaşanan bir olayda, kömür sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangın tek katlı bir evde hasara yol açtı. Keşan ilçesi Yenimescit Mahallesi Huzur Sokak’ta bulunan evde, sabah saatlerinde yaşanan olay sonrasında ev kullanılamaz hale geldi.

Olay esnasında evde bulunanlar hızla evi boşaltırken, durumun ihbar edilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü, ancak evde ciddi hasar meydana geldi.

Yaşanan olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı ve soruşturma devam etmekte. (DHA)


Şans ve ruh burcunuzu biliyor musunuz? | ‘Kısmet ve Niyet’in yazarı Hakan Kırkoğlu anlatıyor

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Vatandaşın en beğendiği siyasetçi kim: Son anketten çarpıcı sonuçlar; CHP’li isim zirveye yerleşti

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Dün Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa’nın ifadeye çağrılması ‘Muhteşem 15 Yıl’ın sonu mu?

TIKLAYIN – Şehit ailelerinin MHP’ye bıraktığı siyah çelengin faturası Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a kesildi!

TIKLAYIN – Gazze’de rehine-tutuklu takası: Hamas, 4 İsrailli rehineyi daha Kızılhaç’a teslim etti!

TIKLAYIN – Süleyman Soylu’nun Abdullah Öcalan’la ilgili sözlerini eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı, ifadeye çağrıldı

TIKLAYIN – Konya’da bina çöktü | Enkaz altındaki 1 kişinin cesedine ulaşıldı: Binanın alt katındaki balıkçı dükkânının kolon kestiği iddia edildi, 4 kişi gözaltında

TIKLAYIN – 12 yıl sonra Ayşe Barım üzerinden açılan “Gezi” soruşturması CHP’yi harekete geçirdi; Özgür Özel, heyet görevlendirdi

Related Posts

Dünyada bir ilk: Türkiye, yapay zekaya erişim engeli getirdi

Sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok, dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Atatürk’ün de bulunduğu çok sayıda isme yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirterek, Grok hakkında erişim engeli kararı aldı.

Macron, İngiliz Parlamentosu’nda konuştu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 8 Temmuz 2025 Salı günü İngiltere’ye gerçekleştirdiği üç günlük devlet ziyaretine başladı. Ziyaretin ilk durağı olan İngiliz Parlamentosu’nda milletvekilleri ve Lordlar Kamarası üyelerine hitap eden Macron, geniş …

Gazze’de bebekler ölümün eşiğinde: Mama ve süt kalmadı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik insani yardımlara uyguladığı abluka, bölgedeki insani krizi de gitgide derinleştiriyor.

Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD’ye taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD’ye taziye mesajı

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

Nobel ödüllü fizikçi Hollanda vatandaşlığından çıkarıldı

Nobel ödüllü fizikçi Hollanda vatandaşlığından çıkarıldı