Bakan Göktaş KKTC yolcusu

ANKARA (İGFA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gerçekleştireceği resmi ziyaret kapsamında önemli görüşmelerde bulunacak ve çeşitli etkinliklere katılacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Meclis Başkanı Ziya Öztürkler ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel tarafından karşılanacak olan Bakan Göktaş, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Engelli bireyler için hizmet sunan Demirhan Engelsiz Yaşamevi’ni ziyaret edecek olan Göktaş, buradaki hizmetler hakkında bilgi alacak ve engelli bireyler ile çocuklar için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunacak.

Bakan Göktaş, ayrıca devlet korumasındaki çocukların ev ortamlarında yaşayabilmelerini sağlayacak Tangül Ünal Çağıner Sevgi Evi Açılış Töreni’ne katılacak.

Related Posts

Ümit Özdağ-Sabah polemiği… Konu: MOSSAD

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, “Darbe çetesi öfkeli” başlıklı köşe yazısında Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a seslenerek, “MOSSAD’cı Özdağ, sen de cevap ver bakalım…” ifadelerini kullandı. Bu cümlelere karşı Özdağ, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Özgür Özel’den şehit acısı üzerinden siyasi rant çabası

Eskişehir’de 10 orman işçisinin şehit olduğu facianın hemen ardından CHP lideri Özgür Özel’in miting kürsüsünde yaptığı açıklamalar tepki çekti. Başsağlığı mesajının hemen ardından hükümeti hedef alan Özel, yaşanan facianın kötü yönetim nedeniyle yaşandığını savunarak siyasi çıkar çabasına girdi.

Resmî Gazete’de bugün (24 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (24 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Bakan Yumaklı: 54 yangından 51’i kontrol altında

Bilecik’te yanan ormanlık alanda inceleme yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bugün (salı) alke genelinde ekiplerimiz 54 yangınla mücadele ettib 51’i kontrol altına alındı.” açıklaması yaptı.

Nallıhan’da Lise Tanıtım Günleri

Nallıhan’da düzenlenen etkinlikle veli ve öğrencilere liseler tanıtıldı, bilinçli tercih hedeflendi.

Seydikemer’de Cinayet Davası Devam Ediyor

Muğla’da Şaban Ataş’ın cinayetiyle ilgili 3’ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.