Ayşe Ünlüce 2024’ü çocuklarla uğurladı

Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de Çocuklarla Renkli Bir Buluşmada

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çocuk Hakları Birimi organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Programa Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcıları Senem Ekinci, Metin Bükülmez ve birçok çocuk katıldı.

Şarkılar ve danslar eşliğinde gerçekleşen buluşmada minikler, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Başkan Ünlüce, çocuklarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Çocuklarla keyifli zaman geçiren Başkan Ünlüce, 2025’in tüm çocuklar için daha eğlenceli ve mutlu bir yıl olmasını temenni etti ve şunları söyledi: “Bu şehirde ne yapıyorsak önce onlar için! Çocuk Hakları Birimimiz tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla buluştuk, heyecanlarına ortak olduk, yeni yıllarını kutladık. Soran, sorgulayan, haklarını bilen nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Günümüze neşe, umudumuza umut katan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, tüm çocuklarımız için güzel bir yıl diliyorum.” dedi.

Renkli buluşma, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Related Posts

Ürdün Kralı Abdullah’dan, bölgedeki gerilimi düşürmek için acil çağrı

Ürdün Kralı Abdullah’dan, bölgedeki gerilimi düşürmek için acil çağrı

Nükleer tesislere saldırıların ardından radyasyon seviyesi ne durumda?

BM nükleer denetim ajansı, İsrail’in İran’ın nükleer tesislerine düzenlediği saldırının ardından açıklama yaptı. Ajanstan yapılan açıklamada, “Radyasyon seviyeleriyle ilgili İran makamları ile temas halindeyiz” denildi.

İsrail saldırısında İranlı nükleer bilim insanları da vuruldu

İsrail’in İran’a saldırısında nükleer bilim insanları Muhammed Mehdi Tehrançi ile Feridun Abbasi’nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Trump, California’nın benzinli araçları kaldırma düzenlemesini bloke eden imzayı attı

Trump, California’nın benzinli araçları kaldırma düzenlemesini bloke eden imzayı attı

MSB’den terör örgütü PKK’nın fesih kararı sonrası açıklama: Teslim olan terörist sayısında artış var

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, terör örgütü PKK’nın silah bırakma kararı sonrası sahadaki son durum hakkında bilgi verdi. MSB kaynakları, “Terör örgütünün fesih kararı sonrası sahadaki gelişmeler, tüm kurumlarla koordinasyon içerisinde yakinen takip ediliyor ve tüm tedbirler alınıyor. Teslim olan terörist sayısında artış var” dedi.

ABD’den ‘Irak’a gitmeyin’ uyarısı

ABD’nin Bağdat Büyükelçiliği ABD vatandaşlarına ABD’ye seyahat etmemeleri yönünde uyarıda bulundu.