Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde yaşanan olayda, M.E.A. adlı şahsa ait 2 büyükbaş hayvanın kaybolmasıyla ilgili şüpheler artmıştı. Tel çitlerle çevrili araziden çalındığı düşünülen hayvanlar için durum Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Yapılan detaylı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan yakalanan ve tutuklanan A.Y. (31) isimli kişinin söz konusu hayvanları çaldığı ortaya çıktı.

A.Y.’nin çalmış olduğu büyükbaş hayvanları Çine ilçesinden bir kişiye para karşılığı sattığı belirlendi. Yapılan inceleme neticesinde çalınan hayvanların Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi farklı illere satıldığı tespit edildi. Ancak, hayvanlar Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda canlı olarak bulunarak güvence altına alındı. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Related Posts

Ürdün Kralı Abdullah’dan, bölgedeki gerilimi düşürmek için acil çağrı

Ürdün Kralı Abdullah’dan, bölgedeki gerilimi düşürmek için acil çağrı

Nükleer tesislere saldırıların ardından radyasyon seviyesi ne durumda?

BM nükleer denetim ajansı, İsrail’in İran’ın nükleer tesislerine düzenlediği saldırının ardından açıklama yaptı. Ajanstan yapılan açıklamada, “Radyasyon seviyeleriyle ilgili İran makamları ile temas halindeyiz” denildi.

İsrail saldırısında İranlı nükleer bilim insanları da vuruldu

İsrail’in İran’a saldırısında nükleer bilim insanları Muhammed Mehdi Tehrançi ile Feridun Abbasi’nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Trump, California’nın benzinli araçları kaldırma düzenlemesini bloke eden imzayı attı

Trump, California’nın benzinli araçları kaldırma düzenlemesini bloke eden imzayı attı

MSB’den terör örgütü PKK’nın fesih kararı sonrası açıklama: Teslim olan terörist sayısında artış var

Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, terör örgütü PKK’nın silah bırakma kararı sonrası sahadaki son durum hakkında bilgi verdi. MSB kaynakları, “Terör örgütünün fesih kararı sonrası sahadaki gelişmeler, tüm kurumlarla koordinasyon içerisinde yakinen takip ediliyor ve tüm tedbirler alınıyor. Teslim olan terörist sayısında artış var” dedi.

ABD’den ‘Irak’a gitmeyin’ uyarısı

ABD’nin Bağdat Büyükelçiliği ABD vatandaşlarına ABD’ye seyahat etmemeleri yönünde uyarıda bulundu.