Antalya’da bıçaklı kavgada yaralanan kişi öldü

Aksu İlçesinde Bıçaklı Kavga Sonucu Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, çiftçilikle uğraşan Seyit Muhammet Talay ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Ö.S. arasında Pınarlı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddialara göre, Talay’ın yüksek sesle müzik dinlediği sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Talay bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Acilen Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talay, üç gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin defnedileceği yerin Elmalı ilçesi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

A4 kağıdı akımı ölüm saçmaya devam ediyor! Uzmanlardan uyarı geldi

İzmir Şehir Hastanesi’nden Doç. Dr. Gonca Özyurt, sosyal medyada gençler arasında yayılan A4 kağıdıyla bel inceliği ölçme akımının, ciddi psikolojik sorunlara ve yeme bozukluklarına yol açabileceği uyarısında bulundu.

Everest’te yorgun düştü: Hayatını kaybetti

Everest’e tırmanmaya çalışan Filipinli dağcı yorgun düştü. 7 bin 900 metre yüksekliğe ulaşan dağcı hayatını kaybetti. Dağcının cansız bedeni, kötü hava koşulları ve lojistik zorluklar nedeniyle kamp alanında bırakıldı.

Vladimir Putin, Kara Kuvvetleri Komutanını görevden aldı

Vladimir Putin, Kara Kuvvetleri Komutanını görevden aldı

Yunan basınından Türk diplomasisine övgü: Tüm oyunu Erdoğan oynuyor

Yunan basınında çıkan haberlerde, son günlerde uluslararası gelişmelerde Türkiye’nin oynadığı başat rol övüldü. Ta Nea Gazetesi, “Biz Tempi (tren kazasıyla) uğraşırken ve etrafımızda sismik, jeostratejik gelişmeler olurken, Yunanistan tamamen çerçevenin dışında duruyor. Bir çivinin ucu kadar bile bir duvarda yeri yok.” ifadesi yer aldı. Uluslararası alandaki son gelişmelerin sıralandığı yorumda, “Tüm oyunu Erdoğan oynuyor.” denildi.

Erdoğan’dan sürece tam destek: ‘Bahçeli ile ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni’nde ‘Terörsüz Türkiye’ diye isimlendirilen sürece ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, “Biz sayın Bahçeli ile birlikte ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

DEM’li Gülistan Koçyiğit Kürtçe konuşmaya başladı: MHP’li Celal Adan mikrofonu kapattı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), MHP ve DEM arasındaki ‘süreç yakınlaşmasında’ dikkat çeken bir sürtüşmeye sahne oldu. DEM Partili Gülistan Koçyiği Kürtçe konuşunda MHP’li Celal Adan mikrofonu kapattı