Silivri’deki göçükten acı haber

Silivri’de Kum Ocağında Meydana Gelen Göçükte Kepçe Operatörü Hayatını Kaybetti

Silivri’de bir kum ocağında meydana gelen göçük sonucu kepçe operatörünün hayatını kaybettiği bildirildi. Olay, 29 Temmuz Salı günü saat 16.00 sıralarında Büyükkılıçlı Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, çalışma sırasında zemin çökerek 2 kamyon ve dozerin de dahil olduğu araçlarla birlikte 1 işçinin balçık altında kaldığı belirlendi.

Olayın ardından bölgeye AFAD, UMKE, Silivri Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışmaları günlerce devam ederken, kepçe operatörünün cansız bedenine ulaşıldı. Operatörün cesedi, Nöbetçi Savcı’nın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Related Posts

İstanbul’da yağmur sonrası zincirleme trafik kazası

İstanbul Kartal’da yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybeden motosikletli kayarak devrildi. Sürücüye yardım etmek için duran panelvana arkadan gelen kamyonet ve servis minübüsü çarptı.

Elektronik devleri satılıyor. Türkiye’de de birçok ilde 100’den fazla mağazası var

Çin merkezli e-ticaret ve teknoloji devi JD.com, Almanya’nın önde gelen elektronik perakende zincirleri MediaMarkt ve Saturn’ün çatı şirketi Ceconomy AG’nin çoğunluk hisselerini satın alma anlaşması imzaladı. JD.com, hisse başına 4,60 Euro teklif …

Vadide mahsur kalan turist kurtarıldı

Nevşehir’in Avanos ilçesinde gezinti yaptığı vadi içerisinde mahsur kalan bir turist, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

TFF resmen duyurdu: Artık formalarda olmayacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon öncesi Sportif Ekipman Talimatı’nda değişikliğe gidildiğini duyurdu.

Assos Antik Kenti’ndeki 2 bin 200 yıllık tiyatro restore edilecek

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Behramkale köyü sınırları içinde kalan Assos Antik Kenti’nde 2 bin 200 yıllık tiyatronun restorasyonu için çalışmalar başlıyor.

İBB’ye yeni yolsuzluk operasyonu! İETT Genel Müdürü dahil 20 kişi gözaltında

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında yeni dalga gözaltılar yapıldı. İstanbul Başsavcılığı 25 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Operasyon kapsamında aralarında İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in de olduğu 20 kişinin gözaltına alındı.