Burdur’da kayıp alzheimer hastası yaşlı kadın arazide sağ olarak bulundu

Yaşlı Kadın Burdur’da Bitkin Halde Bulundu

Gece saatlerinde evinden ayrılan yaşlı kadının dönmemesi üzerine yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edilerek arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

Çalışmalara AFAD İl Müdürü Teymen Şimşek’in yanı sıra Antalya, Isparta ve Denizli’den gelen ekiplerin de dahil olduğu toplam 78 personel katıldı. Dron desteğiyle sürdürülen aramalar sonucunda, Emine P. evine yaklaşık 3 kilometre mesafede bir arazide bitkin halde bulundu.

Jandarma personeli tarafından sırtında taşınarak ambulansa ulaştırılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emine P’nin daha önce de kaybolduğu ve o olayda evine 2 kilometre mesafede bulunduğu belirtildi.

Yetkililer, Alzheimer hastası bireyler için ailelerin daha dikkatli olmaları ve gerekirse elektronik takip sistemleri kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Related Posts

Beşiktaş’ta Kaza: Otomobil Yangın Musluğuna Çarptı

Beşiktaş’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yangın musluğuna çarptı; cadde göle döndü.

Aliağa FK, Musa Şahindere ile Anlaştı

Aliağa FK, 23 yaşındaki sol bek Musa Şahindere ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Zob Ahan’ı 4-0 Yendi

Trabzonspor, Erzurum’daki hazırlık maçında Zob Ahan’ı 4-0 mağlup etti. Sikan, Mustafa, Augusto ve Boran gollerini attı.

Ünlü futbolcu itiraf etti! Ronaldo’yla tokalaştığı için ellerini yıkamamış

Suudi Arabistan ekibi Al Riyadh’ta forma giyen Mohamed Konate, Cristiano Ronaldo ile karşılaştığı maçtan bir anısını paylaştı. Ronaldo ile maç içerisinde tokalaştığını açıklayan Konate, ”Çocukluğumdan beri onu izliyorum ve ona karşı oynamak çok güzeldi. Tokalaştıktan sonra uzun bir süre elimi yıkamadım. Ronaldo ile tokalaşmıştım. Gerçekten harikaydı.” dedi.

Buca’da Yangın Kontrol Altına Alındı

İzmir Buca’da çıkan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İlkadım’da Yaz Kültür, Sanat ve Spor Dolu Geçiyor

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, yaz boyunca düzenlenen etkinliklerle ilçenin kültür, sanat ve spor merkezi haline geldiğini açıkladı. Her yaştan vatandaşın katılım sağladığı etkinliklerin devam edeceği vurgulandı.