İş insanına şantaj iddiası ekipleri harekete geçirdi

İş İnsanı A.S.’ye Şantaj İddiası

İş insanı A.S., yaklaşık 1,5 yıl önce Ö.D. isimli kadınla tanıştı. Hukuki bir mesele nedeniyle başlayan tanışıklıkları, sonrasında farklı bir boyut aldı. Ö.D., A.S.’ye dönerek, “Eşim V.G. ile boşanma sürecindeyim. V.G., tüm mal varlığıma el koydu. Şu an param yok. Boşanma sona erdikten sonra borcumu ödeyebilmem için bana para gönderebilir misin?” dedi ve iddialara göre A.S., farklı tarihlerde toplamda 4 milyon TL gönderdi.

Parasını Geri İstedi, Ancak…

Ardından Ö.D. ile V.G. arasındaki mal varlığına dair davalar sona erdiğinde A.S., parasını geri istedi. Ancak iddialara göre Ö.D., “Para vermem, bir daha benden para talep edersen seni rezil ederim. Babama haber veririm, babam önemli biri” şeklinde tehditlerde bulundu. Bunun üzerine, A.S., alacaklarına karşılık bir senet aldı. Fakat iddialara göre A.S., Ö.D.’nin veya Ö.D.’nin iddia edildiği gibi babası olan S.D.’nin tehditleri yüzünden senedi yırtarak fotoğrafını S.D.’ye gönderdi.

“Seni Rezil Ederim”

A.S., İstanbul’da bulunduğu bir sırada Ö.D. tarafından aranarak, “Elimde üstüne koyacağım cinsel içerikli videoların ve mesajların var. Ailenin ve medyanın önüne sererim. Seni rezil eder, sokaklarda dolaşamaz duruma getiririm” şeklinde tehdit edildiğini ve sürekli para talepleri aldığını ileri sürdü. Bu tehditler üzerine A.S., savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Savcılık dosyasında, A.S.’nin ev kirasını ödemek ve yeni bir telefon almak için taleplerde bulunan Ö.D.’nin mesajları da yer aldı. Tehditlerin devam ettiği belirtilen dosyada A.S.’nin ifadeleri dikkat çekti.

Yaşanan olayların ardından A.S., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Mahkeme, Ö.D. aleyhine 2 aylık uzaklaştırma kararı verirken, kadının tüm elektronik cihazlarına el konulması kararına vardı.

Related Posts

Ümit Özdağ-Sabah polemiği… Konu: MOSSAD

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, “Darbe çetesi öfkeli” başlıklı köşe yazısında Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a seslenerek, “MOSSAD’cı Özdağ, sen de cevap ver bakalım…” ifadelerini kullandı. Bu cümlelere karşı Özdağ, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Özgür Özel’den şehit acısı üzerinden siyasi rant çabası

Eskişehir’de 10 orman işçisinin şehit olduğu facianın hemen ardından CHP lideri Özgür Özel’in miting kürsüsünde yaptığı açıklamalar tepki çekti. Başsağlığı mesajının hemen ardından hükümeti hedef alan Özel, yaşanan facianın kötü yönetim nedeniyle yaşandığını savunarak siyasi çıkar çabasına girdi.

Resmî Gazete’de bugün (24 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (24 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Bakan Yumaklı: 54 yangından 51’i kontrol altında

Bilecik’te yanan ormanlık alanda inceleme yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Bugün (salı) alke genelinde ekiplerimiz 54 yangınla mücadele ettib 51’i kontrol altına alındı.” açıklaması yaptı.

Nallıhan’da Lise Tanıtım Günleri

Nallıhan’da düzenlenen etkinlikle veli ve öğrencilere liseler tanıtıldı, bilinçli tercih hedeflendi.

Seydikemer’de Cinayet Davası Devam Ediyor

Muğla’da Şaban Ataş’ın cinayetiyle ilgili 3’ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.