Bakanlık 20 ilde 63 arsayı satışa çıkardı: Hem de 24 ay vadeyle

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 20 İldeki 63 Arsayı Satışa Sunuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 20 ilde bulunan toplam 63 arsayı satışa çıkardı. Afyonkarahisar’dan Aksaray’a, Ankara’dan İstanbul’a birçok ilde yer alan arsaların satışı için açılan ihale, birçok farklı fırsat sunuyor.

Patronlar Dünyası’ndaki rapora göre, en değerli arsa Çatalca, Ferhatpaşa’da bulunuyor. Bu 157 bin metrekarelik alanın değeri 1 milyar 601 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu arsaları hemen satın almak isteyenler için yüzde 25 indirim uygulanacak veya yüzde 25’i peşin geri kalan tutar ise 24 ay taksitle ödenebilecek. İhale 5 Şubat günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek, kaçırılmayacak bir fırsat!

Related Posts

Mahfi Eğilmez: Üç önemli güncel göstergenin analizi

Mahfi Eğilmez: Üç önemli güncel göstergenin analizi

Türk malı imajını tehlikeye sokacak gelişme: Bakanlığın uyarıları da işe yaramadı

Tarım Orman Bakanlığı, AB’ye ihraç edilen kuru incirlerde aflatoksin ve okratoksin-A uygunsuzlukları sebebiyle Türkiye’ye yönelik RASFF tarafından (Gıda ve Yem için Hızlı Alarm Sistemi) yapılan bildirimlerde artış olduğuna dikkat çekti. Bakanlık, ihracatçılara gönderdiği yazıda alınan önlemlerin sahada tam anlamıyla uygulanmadığını gösterdiğini bildirdi.

Araç sahipleri dikkat! Sigortada yeni dönem bugün başladı

Milyonlarca sürücüyü yakından ilgilendiren araç sigortalarında önemli değişiklik bugün itibarıyla hayata geçti. Kaza sonrası ağır hasar gören araçlar perte çıkarılıyor ve sigorta şirketi bu masrafı karşılıyordu. Bundan böyle araçları perte çıkarmak daha da zorlaşacak. İşte detaylar…

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi yükseldi

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) yıllık %38,16 arttı, aylık %2,37 arttı.

Türkiye’nin merkezinde olduğu Orta Koridor’un 75 milyar dolarlık ticaret hacmi var

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin merkezinde olduğu Orta Koridor’la ilgili yıllık 75 milyar dolarlık ticaret hacminin olduğunu söyledi.

Sektör temsilcileri İstanbul’a yapılacak kiralık sosyal konut hamlesini değerlendirdi

İstanbul’da hayata geçirileceği açıklanan kiralık sosyal konut projelerinin kira fiyatlarını dengeleyeceğini belirten sektör temsilcileri, bu adımın son derece yerinde olduğunu bildirdi.