Konya’da çöken binadan bir acı haber daha

Konya’da Göçen Binada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya’da dün akşam saatlerinde meydana gelen bina çökmesi faciasında acı bir haber daha geldi. Enkaz altından çıkarılan 23 yaşındaki bir Suriyeli kadının ardından bir kişinin cansız bedenine daha ulaşıldı. Toplamda 5 kişinin bulunduğu binada gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları maalesef 2 kişinin hayatını kaybettiğini ortaya çıkardı.

Enkaz Altından 2 Ceset Çıkarıldı

Konya’nın Selçuk ilçesindeki 14 daire ve 7 dükkanın bulunduğu apartmanda meydana gelen göçük olayı, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. 12 dairenin boş olduğu apartmanın enkazı altında kalan 5 kişi için AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Yapılan 17 saatlik yoğun çalışma sonucunda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin detayları en kısa sürede paylaşılacak…

Related Posts

Sayaç söken emlakçıya hapis cezası: Yargıtay tarafından onandı

Evi boşaltması için kiracının elektrik, su ve doğalgaz sayaçlarını söken kişiye iki ay 15 gün hapis cezası verildi. Ceza, Yargıtay tarafından onandı.

Oto tamircide levye ile dövüldü

Sakarya’nın Erenler ilçesindeki bir oto tamircide E.C., anlaşmazlık yaşadığı kişiler tarafından dövüldü.

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’de yapılan Barı Şeria’yı “ilhak” çağrılarına sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, “Batı Şeria’nın ilhakına yönelik ifadelerini en güçlü biçimde reddediyoruz” denildi.

Bakan Tunç’tan Saraçhane açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Saraçhane mitinginin ardından gözaltına alınanlara ilişkin açıklama yaptı. Saraçhane’de düzenlenen miting sonrası gözaltına alınan 42 kişiden 8’i serbest bırakıldı.

Trump’tan Mamdani’ye tehdit: ‘O zaman onu tutuklamak zorunda kalırız’

ABD’de Demokrat Parti’de yapılan New York Belediye Başkanlığı ön seçimini kazanan Mamdani, Trump’ın hedefinde.

Trump: İsrail, Gazze’de 60 günlük ateşkesi kabul etti

Trump: İsrail, Gazze’de 60 günlük ateşkesi kabul etti