11 yıl sonra yürümeye başlamıştı… 42 yaşındaki fitness eğitmeninin acı ölümü

Hilal Pektezel’in Mücadele Dolu Hayatı

Menteşe ilçesinde fitness eğitmeni olarak görev yapan Hilal Pektezel, 2011 yılında spor salonunda bayıldı ve ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yapılan tetkikler ve tomografi sonucunda beyin kanaması geçirdiği ve sol tarafında kısmi felç olduğu belirlendi. Ameliyat geçiren Pektezel, 4 ay yoğun bakım gördükten sonra hastaneden taburcu edildi.

Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören Hilal Pektezel, toplamda 4 ameliyat daha geçirdi. Zorlu hastane sürecinde destekçisi, memur emeklisi babası Ali Rıza Pektezel (70) ve ablası Hatice Karaman (44) oldu.

2 Ay Önce Böbrek Yetmezliği Teşhisi Konuldu

Kısmi felç nedeniyle sol tarafını kullanamayan Pektezel, yaşadığı zorluklara rağmen moralini yüksek tutmayı başardı. Spor Bilimleri Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu olan Pektezel, 11 yıl sonra 2022 yılında sol ayağı üzerine basarak yürümeye başladı.

Hilal Pektezel, 2 ay önce aniden rahatsızlanarak Salihli ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda böbrek yetmezliği teşhisi konuldu.

Durumu ağırlaşınca Manisa Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Hilal Pektezel, maalesef bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Related Posts

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

Ahmet Davutoğlu’ndan CHP’li belediyelere düzenlenen yeni dalga operasyonlarına tepki: Gelecek nesilleriniz için korkun!

Nobel ödüllü fizikçi Hollanda vatandaşlığından çıkarıldı

Nobel ödüllü fizikçi Hollanda vatandaşlığından çıkarıldı

Çekya’da şebeke çöktü, ülke kilitlendi

Çekya’da yüksek gerilim hattının çökmesiyle ülke karanlığa gömüldü. Prag dâhil birçok kentte metro durdu, fabrikalar kapandı, hastaneler jeneratöre geçti. Hükümet ulusal acil durum ilan etti, yüz binlerce kişi elektriksiz kaldı.

CHP’li belediyelere yeni operasyon: Adana BŞB Başkanı Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere hakkında gözaltı kararı!

CHP’li belediyelere yeni operasyon: Adana BŞB Başkanı Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere hakkında gözaltı kararı!

Öğretmenler ne istiyor

Yaşadıkları sorunları çözüm bekleyen öğretmenler seslerini meydanlardan duyurmaya çalışıyor: Adil kontenjan, ek atama istiyoruz, hayallerimizi yıkmayın.

ABD Başkanı Trump, “vergi indirimi” tasarısını imzaladı: Muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Trump “Bu yasa tasarısı muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek ve ülkeyi ayakta tutan çalışkan vatandaşları ayağa kaldıracak” diye konuştu.